Karln får skriva lite del1

Helgen som varit har varit rätt hyfsad. Vi var ett gäng hos Pierre igår och partajade, men jag och Glenn var rätt så nyktra. Spiknyktra för att vara exakt. När klockan var ett så tyckte alla att det var en bra idé att dra till krogen. Bias och Fredde drog till Oscars, men inte jag. Betala 120 kr för att komma in, ytterligare 25 kr för att hänga av sig jackan och sedan ytterligare 30 spänn för en cola.. inte min grej. Så stadens snyggingar fick vackert klara sig utan mig, jag är rätt övertygad om att de faktiskt klarade sig alldeles utan mig. Undra hur det gick för Pierre, han gick ju och la sig rätt tidigt.. jaja, ibland blir det lite för mycket av det goda!

Såg min lillebror på stan igår med någon ny tjej, skönt att någon i familjen håller fanan högt. Själv så vet jag inte vad jag sysslar med, har inte ens kommit över tjejen från december.. Jag säger till folk att jag har kommit över henne, men det har jag inte. Inte helt i alla fall, jag fascineras inte så lite över hur man kan sända ut dubbla budskap och sedan dumpa någon bara sådär. Just detta gör mig livrädd att ens försöka igen, för jag vet kanske hur det kommer sluta, och att må dåligt är ett alternativ, inte ett bra alternativ i alla fall. Jag vill ha någon som retar sig på min oordning, att toasitsen är uppe och att tvätten aldrig kommer längre än en hög där man plockar kläder tills högen inte finns mer.

Alla dessa tankar får mig att tänka på allt skit som hänt i mitt liv förutom den totala bristen på närheten just nu. Det bubblar upp tankar kring morfar och farmor, som båda har lämnat jordelivet. Att farmor gjorde det var väntat, hon var ju sjuk och eftersom jag arbetar på ett sånt boende som farmor bodde på den sista tiden i sitt liv, så vet jag vad som var att vänta. Men ändå.. att folk dör gör ont. Att morfar dog kom helt oväntat, det gick jättefort. På några minuter så fanns inte min helt underbara morfar längre..

Varför skriver jag ens det här i ett blogginlägg? Jag vet inte.. antagligen för att jag inte vill besvära någon annan med mina tankar.

Eglad nyhet är ju i alla fall den helt suveräna teveserien Gossip Girl. Har kört ett riktigt gött marathon här i helgen. Så allting är inte skit.. bara det mesta. Nu till veckan väntar jobb, och en utbildning i dokumentation som jobbet har bjudit mig på. Storsint av dem!

Nu ska jag köra ännu ett avsnitt av höjdarserien.