Slöööööö

jag har sovit i säkert två timmar på eftermiddagen och när jag vaknade var jag så slapp i kroppen att jag inte ens orkade skriva på msn.

sen har jag haft mina snälla fina päron på besök. de har släpat med sig fyra trädgårdsstolar från norrland för att mina gäster ska få plats att sitta på min födelsedag. det är kärlek det. och det blir nog en najsig liten födelsedagsfest trots att jag skulle vilja ha plats och råd att bjuda många fler än de som får komma. suck. tänk den som hade en stor våååning o massa stålars att köpa mat o vin för.

jag längtar så mycket efter pengar att det inte är klokt. är så trött på denna ständiga källa till ångest som pengar är. jag ska inte klaga, jag överlever verkligen och jag tar mig råd till saker som ger vardagen lite lyx. men det blir liksom alltid tomt i plånboken i slutet på månaden.

söndagkvällar är inte roliga. man borde vara med i en klubb som träffas varje söndag eller nåt. det är svårt at vara kreativ och göra något på egen hand en sån här kväll när åskan går och det är kolsvart ute fast klockan knappt är nio. alldeles för mycket tid för att grubbla över saker som inte ska grubblas för mycket på.

nu skulle man ha den där mannen här i soffan ju. han som bor alldeles för långt borta för mitt bästa.

ja ja nu börjar väl den där filmen. kartellen. oj så skoj.